Používáme cookies a údaje o užívání stránek pro zlepšování služeb, propagaci služeb, Rondo a partnerů a pro tvorbu analýz. Některé údaje sdílíme i s našimi partnery. Kliknutím na „Přijmout vše” s tímto souhlasíte. Souhlas můžete kdykoli odvolat. Dále užíváme nezbytné cookies pro fungování a zabezpečení webu a ochranu našich práv. Více informací naleznete v Ochrana osobních údajů. Podrobnosti.
Používáme cookies a podobné technologie pro získání údajů o užívání našich stránek, které dále zpracováváme pro zlepšování našich služeb, pro podporu a propagaci našich služeb, pro podporu a propagaci Rondo a produktů a služeb našich partnerů, včetně profilování a přípravy analýz, a pro tvorbu analýz pro partnery. Některé údaje sdílíme i s našimi partnery. Kliknutím na „Přijmout vše“ s tímto souhlasíte. Tento souhlas můžete kdykoli odvolat.
Dále tyto cookies používáme pro zajištění funkčnosti webu, jeho zabezpečení a pro účely naší evidence a ochrany našich práv.. Více informací o používaných cookies, jejich účelech, zpracovávaných osobních údajích, Vašich právech a našich partnerech naleznete v dokumentu Ochrana osobních údajů.
Set exkluzivních portugalských šumivých vín vyrobených tradiční metodou Méthode Traditionnelle. Více informací...
Méthode Traditionnelle je tradiční metoda kvašení vína přímo v lahvích, která pochází z vyhlášeného francouzského regionu Champagne.
SERRA BRAVA BRUT
Na pohled jiskrné víno s jemnou barvou citrusů. Ovocná a svěží chuť s tóny ananasu a exotického ovoce.
Sekundární kvašení probíhá v láhvi. Po prokvašení vyzrává 12 měsíců ve sklepích.
Chuť je v závěru dlouhá a trvalá. Víno se skvěle hodí k rybám, mořským plodům, pečenému masu a dezertům.
Podávejte při teplotě 8-10 °C
Alkohol: 12,5%
CATALINO ROSE BRUT
Šumivých suché růžové víno. Vzhled, vůně i chuť tohoto vína korespondují v maximální možné míře. Víno je jemné růžové barvy a ve vůni lze objevit jemné aroma květů a peckového ovoce.
Chuť je svěží, ovocná a jemná. Je vhodné jak k vyzrálým sýrům, pečeným a dušeným rybám, tak i ke kuřecímu a krůtímu masu a salátům.
Podávejte při teplotě 8-10 °C
Alkohol: 12,5%
CATALINO BRUT
Svěží šumivé víno. Ovocná chuť s tóny exotického ovoce.
Sekundární kvašení probíhá v láhvi. Po prokvašení vyzrává 12 měsíců ve sklepích.
Víno se skvěle hodí k rybám, mořským plodům, pečenému masu a dezertům.
Podávejte při teplotě 8-10 °C
Alkohol: 12,5% objemu.